Leto 2020 je bilo leto, katero me je soočilo z realnostjo. Realnostjo, da je napočil čas zame. Da se v norem tempu življenja končno USTAVIM. Si vzamem čas zase. Zadiham. Premislim kaj in kako. Kaj moram spustiti. Česa si želim.

 

V študentskih časih, sem skoraj 6 let delala kot študentka v priznani trgovini z oblačili. Moja strast je bil seveda otroški oddelek – če so pa takoooo kjut oblačilca no. Po izobrazbi sem vzgojiteljica predšolskih otrok. Ker si nisem želela delati v vrtcu, sem bila nekaj let varuška. Če te kdo lahko napolni s pozitivno energijo, srečo, veseljem, radostjo, ipd. so to definitivno otroci! To so tako nežna, razigrana, iskrena pa seveda, s pravo mero lumparij podmazana živeča bitjeca.

 

Moja strast in zanimanje so tudi alternativne oblike zdravljenja/svetovanja, astrologija ter refleksoterapija. Uglavnem, sem multitask dušica katero zanima vse in je odprta tako rekoč za vse.

 

V letu 2020 in ko nam je kronca koronca pomešala štrene, sem prišla do spoznanja, da si vendarle želim ostati v stiku z otročki in oblačili. Vprašanje pa je bilo »in kako boš to dvoje združila?« … po premisleku in raziskovanju na spletu sem prišla na idejo »hja, odprla bom spletni otroški butik!«. Edina zahteva, ki jo imam sama do sebe je ta, da vam dragi moji kupci, ponudim kjut in kvalitetna oblačila, katere bi izbrala tudi za svojega otroka.

 

Moja vizija je, da butik postopoma razširim s priznanimi dobavitelji iz EU in vam tako omogočim večjo izbiro artiklov.

Vabljeni!

 

 

XOXO

Eva Bolta,