Hejla dragi moji obiskovalci spletne trgovine KJUTIPAJ. Ker me nekateri še ne poznate, bi se vam na hitro predstavila. Sem Patricija Virant mlada mamica, ki so jo ob novorojenčku mini oblačilca zelo prevzela. Že od vedno sem si želela ustvariti nekaj svojega, biti sama svoja *šefica* ne samo fantu hehe, sem dolgo časa iskala stvar, ki bi jo z veseljem počela. In ideja kar ni in ni hotela priti na dan. Dokler ni prišel moj mali sonček Rene, ki mi je pokazal kaj želim početi. Od tistega trenutka, sem se celo porodniško poučevala in izobraževala, kako bi sama lahko stopila na podjetniško pot in kaj vse potrebujem za to. Moram priznati, da je bilo kar težko usklajevati družinsko življenje s službo in še ves prosti čas izkoristiti za to mojo željo o svoji lastni spletni trgovini. A kjer je volja tam je pot. In tu je. Po mojih željah. Lepa in kvalitetna mini oblačila, ki bodo navduševala tudi vas. Sama že nestrpno pričakujem vse ure pakiranja, kjer bom izpolnjevala vaše želje, vesela pa bom tudi povratnih informacij, da se bom lahko še izboljšala, če bo kritika ali pa ostala tako kot je. Trudila se bom za vedno pestro ponudbo in upam da mi bo vsako leto uspelo še izboljšati. So tudi še nekatere želje, ki spadajo tu zraven, a korak za korakom. Najprej naj svet ugleda ena stvar, nato morda še katera. Odvisno kako me boste sprejeli vi medse.

 

Drugače sem podeželjsko dekle, zelo preprosto in vedno pripravljena na sodelovanje, pogovor, pomoč. Dokončala sem srednjo šolo farmacevtstkega tehnika. Po šoli se tudi precej hitro zaposlila. 4 leta hodila v glasbeno šolo, za prečno flavto. Vso srednjo šolo pa sem tudi delala v več gostilniških lokalih. Doma imam še malo navihano psičko z imenom Neli. Šport je od vedno bil moja šibka točka, a rekreacijsko zelo rada igram odbojko, se pa zadnje mesece tudi trudim vpeljati telovadno rutino za moje nerazgibano telo. Zdravje je zelo pomembno pri uresničevanju naših želja. Če bomo zdravi, bomo lahko dosegli vse, in se več.

 

To bi bilo na kratko o meni, za več mojega življenja in vsakdana pa se lahko obrneš na moj osebni profil na instagramu ali facebooku @patricijavirant in me še bolje spoznaš ter z mano poklepetaš.

 

Hvala vsem in vsakemu posebej, ki boste nakup opravili v moji spletni trgovinici, me podprli, jaz pa se bom trudila, da bom vedno izbrala le najboljše in najkvalitetnejše za vaše malčke. Ob svojem sinčku sem spoznala, kaj je dobro in kaj ni. Kaj potrebujem in česa ne.

 

Objemček,

Patricija